Van reparatie tot inbouw van nieuwe motoren, van het inbouwen van een boegschroef tot het antifoulingen van uw onderwaterschip. Bij ons kun u altijd terecht!

Bakker Protech Marine Service is een allround scheepswerf die kan terugblikken op een jarenlange ervaring op het gebied van scheepsonderhoud, -reparatie en -restauratie. Een klein bedrijf met korte lijnen naar de klant toe en dat geeft zijn positieve kracht aan het bedrijf. “Uw zorg is onze zorg!” Dankzij een goed samenwerkend en vast team van specialisten (monteurs, schilders, lassers, en electriciens) kunnen wij continuiteit in werk & vakmanschap garanderen en dat naast onze betrouwbare service en mentaliteit.

Scheepsmotorenreparatie

Een kapotte scheepsmotor (voortstuwing of generator) is de ergste nachtmerrie van elke schipper. Voor de reparatie of het onderhoud hiervan (alle merken) bent u bij Bakker Protech Marine Service aan het juiste adres! Dit alles kan bij ons voor de wal in Warmond of op locatie. Ook is er een sleepdienst aanwezig die u bij pech naar een veilige haven kan slepen. Door een groot netwerk van leveranciers is Bakker Protech Marine Service in staat om een groot scala aan moeilijk vindbare onderdelen te komen. En door de samenwerking met een groot aantal expertise en schadebureau’s nemen wij ook die zorg uit handen.

Inbouw van motoren

Bakker Protech Marine Service bouwt ook nieuwe motoren in al dan niet CCnR II of SOLAS gecertificeerd. Wij zijn voornamelijk dealer van Solé en Hyundai. Verder kunnen wij uiteraard alle merken motoren leveren en voor u inbouwen. Doordat wij zelf kunnen hellingen en een uitgebreide werkplaats hebben kunnen wij het gehele proces voor u verzorgen. Dit is van belang bij het inbouwen van een nieuwe motor waarbij u kunt denken aan het verstellen van de scheepsschroef, het aanpassen van de fundatie (met al het las en slijpwerk wat hierbij komt kijken), en het aanpassen of vervangen van uw schroefassysteem.

Laswerkzaamheden

Wilt u een nieuw zwemplateau achter uw boot? Heeft u laswerkzaamheden aan het onderwaterschip? Of wilt u bijvoorbeeld een nieuwe schroefasinstallatie? Dan bent u bij Bakker Protech Marine Service aan het juiste adres, samen met gekwalificeerde lassers en metaalbewerkers is geen enkele uitdaging ons te gek. Zo kunnen er ook schroefaslagers en assen gemaakt worden maar ook motoronderdelen die niet meer leverbaar zijn, bijvoorbeeld klepgeleiders van een oude scheepsmotor en dergelijke.

Inbouwen boeg- en hekschroeven

Aanmeren of een sluis invaren is niet voor iedereen even makkelijk, daarom kan een boegschroef en misschien ook wel een hekschroef goed van pas komen. Bakker Protech is al jaren gespecialiseerd in het inbouwen en aansluiten van boeg en of hekschroeven. Want de boegschroef op de juiste plaats inbouwen is 1 maar een goed elektrisch systeem dat de boegschroef aandrijft is minstens zo belangrijk. Neem voor een passende offerte contact met ons op!

Schilderwerkzaamheden

Voor een professionele allround refit bent u bij ons aan het juiste adres. Dat geldt uiteraard ook voor het betere schilderwerk en reparatiewerk. Bijkomend voordeel: omdat wij alle refit-disciplines beheersen, hoeft uw schip slechts eenmaal uit het water gehesen te worden. Dit voorkomt onnodig heen en weer varen en alle kosten komen op 1 duidelijke factuur. Ook kunnen wij uw schip van een nieuw aangroeiwerend systeem voorzien voor het onderwaterschip.

Zomer- en winterstalling

Op het werfterrein bij Bakker Protech Marine Service kunnen in de zomer en in de winter boten gestald worden. Ook met staande mast, hiervoor hebben wij speciale bokken laten maken. De werf is voorzien van een botenlift van (per februari 2017) 35 ton en een afspuitplaats. Ook kunnen er eventueel in de winter ook kleinere boten binnen in een verwarmde loods gestald worden, dan blijft uw kostbare bezit in topconditie. Ook kunnen wij uw schip voorzien van een nieuw laagje antifouling.