Van reparatie tot inbouw van nieuwe motoren, van het inbouwen van een boegschroef tot het antifoulingen van uw onderwaterschip. Bij ons kun u altijd terecht!

Bakker Protech Marine Service is een allround scheepswerf die kan terugblikken op een jarenlange ervaring op het gebied van scheepsonderhoud, -reparatie en -restauratie. Een klein bedrijf met korte lijnen naar de klant toe en dat geeft zijn positieve kracht aan het bedrijf. “Uw zorg is onze zorg!” Dankzij een goed samenwerkend en vast team van specialisten (monteurs, lassers, en electriciens) kunnen wij continuiteit in werk & vakmanschap garanderen en dat naast onze betrouwbare service en mentaliteit.

Scheepsmotorenreparatie

Een kapotte scheepsmotor (voortstuwing of generator) is de ergste nachtmerrie van elke schipper. Voor de reparatie of het onderhoud hiervan (alle merken) bent u bij Bakker Protech Marine Service aan het juiste adres! Dit alles kan bij ons voor de wal in Warmond of op locatie.

Tevens bezit Bakker Protech een sleepdienst zodat u bij pech naar een veilige haven kan worden gesleept.

Door een groot netwerk van leveranciers is Bakker Protech Marine Service in staat om een groot scala aan moeilijk vindbare onderdelen te komen. Door de samenwerking met een groot aantal expertise en schadebureau’s nemen wij ook die zorg uit handen.

Inbouw van motoren

Bakker Protech Marine Service bouwt nieuwe motoren in al dan niet CCnR II of SOLAS gecertificeerd. Bakker Protech is al sinds 1998 dealer van voornamelijk Solé en Hyundai. Verder kunnen wij uiteraard alle merken motoren leveren en voor u inbouwen.

Door onze eigen helling en een uitgebreide werkplaats kunnen wij het gehele proces voor u verzorgen. Dit is van belang bij het inbouwen van een nieuwe motor waarbij u kunt denken aan het verstellen van de scheepsschroef, het aanpassen van de fundatie (met al het las en slijpwerk wat hierbij komt kijken), en het aanpassen of vervangen van uw schroefassysteem.

Zomer- en winterstalling

Op het werfterrein bij Bakker Protech Marine Service kunnen in de zomer en in de winter boten gestald worden. Voor u zeiljacht is er de mogelijkheid om met staande mast op de kant te staan. Dit neemt veel zorgen uit handen. De werf is voorzien van een botenlift van 30 ton en een afspuitplaats.

Tevens kunnen wij uw schip zomerklaar maken door het onderhoud uit uw handen te nemen. Wij kunnen voor u het onderwaterschip in de antifouling zetten, uw schip poetsen en uw motor onderhouden. Dan kunt u na de te waterlating zorgeloos genieten op het water.

Voor een offerte voor de stalling kunt u contact met ons opnemen.

Overdekte winterstalling

Naast de winterstalling op ons buitenterrein bieden wij ook de mogelijkheid om uw schip overdekt te laten overwinteren. Uw boot zal het winterseizoen in een verwarmde loods staan. Ideaal om u kostbare bezit in zijn huidige staat te behouden.

Wij kunnen u schip van maximaal 30 ton en 4,50 meter breed hellingen. Om zorgen uit handen te nemen kunnen wij uw schip voor de te water lating in de antifouling zetten en uw romp weer laten glimmen.

Voor een offerte voor de winterstalling kunt u contact opnemen met ons.

Laswerkzaamheden

Wilt u een nieuw zwemplateau achter uw boot? Heeft u laswerkzaamheden aan het onderwaterschip? Of wilt u bijvoorbeeld een nieuwe schroefasinstallatie? Dan bent u bij Bakker Protech Marine Service aan het juiste adres, samen met gekwalificeerde lassers en metaalbewerkers is geen enkele uitdaging ons te gek. Zo kunnen er ook schroefaslagers en assen gemaakt worden maar ook motoronderdelen die niet meer leverbaar zijn, bijvoorbeeld klepgeleiders van een oude scheepsmotor en dergelijke.

Inbouwen boeg- en hekschroeven

Aanmeren of een sluis invaren is niet voor iedereen even makkelijk, daarom kan een boegschroef en misschien ook wel een hekschroef goed van pas komen. Bakker Protech is al jaren gespecialiseerd in het inbouwen en aansluiten van boeg en of hekschroeven. Want de boegschroef op de juiste plaats inbouwen is 1 maar een goed elektrisch systeem dat de boegschroef aandrijft is minstens zo belangrijk.

Neem voor een passende offerte contact met ons op!