Zorgeloos uw bedrijf runnen met de zekerheid van een goede motor en kunnen vertrouwen op alle technische installaties aan boord van het schip. Dat kan.

Overhalen en repareren van scheeps/industrie motoren

Bakker Protech Marine Support verzorgd en voert allerlei reparaties en revisie’s uit aan diverse installatie’s. Of het nu gaat om een machine van een productielijn in een fabriek of om een scheepsmotor in een groot containersschip, Bakker Protech Marine Support werkt voornamelijk on-site maar kan ook reparaties in de eigen werkplaats uitvoeren te Warmond.

Bakker Protech werkt met alle motormerken en is gespecialiseerd in moeilijk vindbare onderdelen. En mochten onderdelen niet meer te verkrijgen gaan we altijd kijken of het mogelijk is om deze onderdelen zelf te maken.

Kotterwerkzaamheden en lijnboren

Bakker Protech Marine Support kan diverse kotter en lijnboorwerkzaamheden voor u verzorgen. Lijnboren kan voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden! In principe kan alles wat draait en een centerlijn heeft dus in-lijn geboord worden. Denk bijvoorbeeld eens aan lagerkappen van: pompen en motoren,schroefas kokers,en roerkoningen van schepen. Het soms ook mogelijk om bestaande en zwaar beschadigde gaten, op te boren en te verbussen en of in te lassen en opnieuw te lijnboren. Zodat uiteindelijk de originele maatvoering weer gerealiseerd kan worden, en u zo uw originele centerlijn kan behouden.

Vervaardigen van niet leverbare onderdelen

Sommige onderdelen zijn niet meer of moeilijk te verkrijgen wanneer ze stuk gegaan zijn of versleten. Denk hierbij aan slijtringen, lagers en geleiders. Door een specialistisch team bij Bakker Protech Marine Support kunnen wij vele onderdelen vervaardigen voor u als klant.

Neem gerust contact met ons op om eventuele mogelijkheden te kunnen bekijken.

tandwiel meet instrument