Installatie

Inbouw van motoren

Bakker Protech bouwt nieuwe motoren in al dan niet CCnR II of SOLAS gecertificeerd. Wij zijn sinds 1998 dealer van voornamelijk Solé Diesel. Sinds 2018 importeren wij SABB diesel onderdelen. Verder kunnen wij uiteraard alle merken motoren leveren en voor u inbouwen.

Door onze eigen helling en een uitgebreide werkplaats kunnen wij het gehele proces voor u verzorgen. Dit is van belang bij het inbouwen van een nieuwe motor waarbij u kunt denken aan het verstellen van de scheepsschroef, het aanpassen van de fundatie (met al het las- en slijpwerk wat hierbij komt kijken) en het aanpassen of vervangen van uw schroefassysteem.

Installatie boeg- en hekschroeven

Aanmeren of een sluis invaren is niet voor iedereen even makkelijk. Daarom kan een boegschroef en/of een hekschroef goed van pas komen. Bakker Protech is al jaren gesprecialiseerd in het inbouwen en aansluiten van boeg en of hekschroeven in stalen en polyester schepen. De boegschroef op de juiste plaats inbouwen is belangrijk, maar een goed elektrische systeem wat de boegschroef aandrijft is minstens zo belangrijk.

Benieuw wat een boegschroef of hekschroef inbouwen voor uw boot kost? Neem contact op voor een passende offerte!

Sole mini 26
Boegschroef inbouwen

Offerte aanvragen voor installatiewerkzaamheden?

Installatiewerkzaamheden aan uw schip laten uitvoeren door ons gespecialiseerde team? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.