Reparatie

Scheepsmotorenreparatie

Een kapotte scheepsmotor (voortstuwing of generator) is de ergste nachtmerrie van elke schipper. Voor de reparatie of het onderhoud hiervan (alle merken) bent u bij Bakker Protech aan het juiste adres! Dit alles kan bij ons voor de wal in Warmond of op locatie.

In samenwerking met Bakker Waterwerken kunnen wij u bij pech naar een veilige haven slepen. Door een groot netwerk van leveranciers is Bakker Protech in staat om een groot scala aan moeilijk vindbare onderdelen te komen. Door de samenwerking met een groot aantal expertise en schadebureau's nemen wij ook die zorg uit handen.

overhalen en repareren van scheeps/industrie motoren

Bakker Protech Marine Support verzorgd en voert allerlei reparaties en revisie’s uit aan diverse installatie’s. Of het nu gaat om een machine van een productielijn in een fabriek of om een scheepsmotor in een groot containersschip.

Bakker Protech werkt met vele motormerken. Mochten onderdelen niet meer te verkrijgen zijn gaan we altijd kijken of het mogelijk is om deze onderdelen zelf te maken.

Schilderwerkzaamheden

Voor een refit bent u bij ons aan het juiste adres. Dat geldt uiteraard ook voor het schilderwerk en reparatiewerk. Ook kunnen wij uw schip van een nieuw aangroeiwerend systeem voorzien voor het onderwaterschip.

1 van de grootste 4-takt motor ter wereld
image3

OFFERTE AANVRAGEN VOOR reparatiewerkzaamheden?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.